IRDK

Këtu mund të jepni kontributin e juaj për çështjet që ju vlerësoni se kanë nevojë për debat

Emri:  
email:  
 
Komenti:
Vizitorët
Nr: 28
Postuar nga: Deme Qoraj
email: dema-q@hotmail.de
Data: 26/06/2016 12:58:39 AM
Shëno tekstin e komentit
 
Nr: 27
Postuar nga: PpR2PSpNJyEN
email: edia7i8igvi@yahoo.com
Data: 13/12/2015 05:12:16 PM
borioipiroti den mas bazeis kai kamia foftargoia toy kyrioy aytoy apo kanena ethniko simboylio toy kommatos twn ellhnwn meta tin eklogi toy san eparxiakos simboylos stin eparxia mesopotamoy ? http://azbpmytm.com [url=http://utcerqapx.com]utcerqapx[/url] [link=http://obcsjmjggg.com]obcsjmjggg[/link]
 
Nr: 26
Postuar nga: nNwFrn9Ih5BB
email: ckzkq2jvh3@mail.com
Data: 09/12/2015 06:51:13 PM
I told my gredomnthar how you helped. She said, "bake them a cake!" http://xemhsannvr.com [url=http://kyshwsht.com]kyshwsht[/url] [link=http://qqhhajgqxb.com]qqhhajgqxb[/link]
 
Nr: 25
Postuar nga: scbJSYCvwI
email: 8sp7n4nhmc@outlook.com
Data: 03/12/2015 01:52:14 AM
Thta's the best answer of all time! JMHO
 
Nr: 24
Postuar nga: Këshilli i Diasporës
email: ekiaba1973@hotmail.de
Data: 19/01/2015 11:48:17 PM
F T E S Me këtë shkresë i drejtohemi: - Shoqatës Egjiptiane në Albstadt Ebingen - IRDK, dega në Gjermani - LEK-Ch - UBE për Evropen Perendimore - PLE, dega në Gjermani - BN ne Austri si dhe veprimtareve : Elez Krasniqi, Xhemajl Mustafa, Agim Ramadani, Xhavit Berisha, Qamil Qehaja e poashtu të gjithë veprimtarëve e patriotëve të interesuar për lëvizjen tonë kombëtare që jetojnë në shtetet e diasporës. Këshilli Organizativ i Kongresit në takimin e mbajtur në Tiranë, morri vendime të cilat obligojn Këshillin e Diasporës të thrret takim me organizatat politike, shoqatat, intelektualet e pavarur, Veteranët e levizjes egjiptiane si dhe te gjitha grupet apo individet të interesuar për levizjen tonë kombëtare egjiptiane me qëllim që bashkarisht e në mënyr transaprente ta marrim vendimet për Diaspor. Të Dielen, me datën 25.01.2015 duke filluar prej ores 12 ne adresen: Radolfzeller str. 25, 78476 Allensbach (afer qytetit Konstanz) KESHILLI ORGANIZATIV I DIASPORES – THRRET TAKIM me këtë rend dite: - Raport nga antari i KO për Diaspor, z.Jahir Zymberaj pjesmarrës në takimin e KO në Tiranë. - zgjedhja e antarit nga diaspora ne komisionin për simbole. - debat në lidhje me mbajtjen e Kuvendit në të cilin do të zgjidhen delegatet-pjesmarrës në Kongres. Ju lutemi që mundësisht pjesmarrjen/mospjesmarrjen ta konfirmoni. Me respekt, Këshilli i Diasporës
 

1 2 3 4 5 6