IRDK

Dega në Gjermani

foto

Data e publikimit: 01.01.2010-02:19 PM

Kryetar: Muhamet Salihi
Nënkryetar: Ramiz Zizaku dhe Afrim Kryeziu
Sekretar i përgjithshëm: Naser Kongjeli
Sekretar organizativ: Rexhë Gara
Përgjegjës financiar: Demë Qorraj

Anëtarë të Këshillit Koordinues:

 1. Qamil Deliu- Kryetar Këshillit Koordinues:
 2. Sherif Jupi
 3. Xhevdet Gavrani
 4. Muharrem Prizreni

Kryesia:

 1. Muhamet Salihi
 2. Ramiz Zizaku
 3. Afrim Kryeziu
 4. Milazim Aliu
 5. Naser Kongjeli
 6. Rexhe Gara
 7. Shemsedin Kopili
 8. Deme Qoraj
 9. Shahe Bajramaj
 10. Smajl Latifi
 11. Hajdar Morina
 12. Buqe Malisheva
 13. Hilmi Tallamishi
 14. Demush HocakuKomento