Përkujtohet Imer Alijaj

Irdk

Fazli Stollaj

e hënë, 04 mars 2024

Dhjetë vite janë të gjata, por kujtimet për Imer Alijaj janë shumë të freskëta, dhe për ne gjeneratën e re, veprat e Imerit mbesin udhërrefim i punës tonë që po e vazhdojmë, theksoi kryetari Elbert Krasniqi.

Në 10 vjetorin e ndarjes nga ne të themeluesit dhe veprimtarit të IRDK-së, Imer Alijaj, kryetari i IRDK-së, Elbert Krasniqi, me bashkëpunëtor, bënë homazhe në nderim të jetës dhe veprës së tij.

Dhjetë vite janë të gjata, por kujtimet për Imer Alijaj janë shumë të freskëta, dhe për ne gjeneratën e re, veprat e Imerit mbesin udhërrefim i punës tonë që po e vazhdojmë, theksoi kryetari Elbert Krasniqi.

Për Imer Alijaj ka folur edhe Xhevdet Neziraj, bashkëpunëtor i afërt i Imerit dhe Fazli Stollaj.

Lavdi jetës dhe veprës së themeluesit të IRDK-së, Imer Alijaj.


Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2024 - Fazli Stollaj