Përkujtohet veprimtari Ramiz Zizaku

Irdk

Partia Egjiptiane - IRDK

e martë, 05 dhjetor 2023

Në dyvjetorin e ndarjes së veprimtarit të shquar Ramiz Zizaku, kryetari i IRDK-së Elbert Krasniqi, deputeti i IRDK-së Fridon Lala të shoqëruar nga bashkëpunëtor, bashk partiak dhe familjar, kanë bërë homazhe te varri i të ndjerit Ramiz Zizaku.

Në dyvjetorin e ndarjes së veprimtarit të shquar Ramiz Zizaku, kryetari i IRDK-së Elbert Krasniqi, deputeti i IRDK-së Fridon Lala të shoqëruar nga bashkëpunëtor, bashk partiak dhe familjar, kanë bërë homazhe te varri i të ndjerit Ramiz Zizaku.

Kryetari i IRDK-së ndër të tjera tha se Ramiz Zizaku si gjithmonë edhe në këtë ditë na mungon shumë. Kur IRDK ishte në ditë jo të mira Ramizi ishte burimi më i madh i vullnetit dhe shpresës prë IRDK-në që të kthehet si përfaqësuese politike në institucionet e Kosovës, theksoi kryetari Elbert Krasniqi.

Xhevdet Neziraj përkujtoj kohën kur Ramizi iu bashkua kauzës për identitet dhe dinjitet të komunitetit Egjiptian dhe spikati figurët e tij të intelektualit dhe humanistit.

Ramiz Zizaku u nda nga jeta me 4 dhjetor 2021.


Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2024 - Fazli Stollaj