Mbahet sesion informues në Ferizaj

Irdk

Partia Egjiptiane - IRDK

e martë, 06 qershor 2023

Sot në Ferizaj, është mbajtur sesion informues dhe asistim në plotësimin e aplikacioneve në fushën e bizneseve, bujqësisë dhe shoqërisë civile.në fushën e bizneseve, bujqësisë dhe shoqërisë civile.

Thirrja publike e cila është hapur nga Ministria për Komunitete dhe Kthim afati i fundit është  me 18 Qershor 2023.

Të interesuarit munden të aplikojnë në web faqen:
https://mkk.rks-gov.net/al/public-call

Dorëzimi i aplikacionit bëhet në 3 mënyra: Online, me postë dhe dorëzim i aplikacionit në Fushë Kosovë në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim-MKK.Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2024 - Fazli Stollaj