Shënohet 22 vjetori i IRDK-së

Irdk

Partia Egjiptiane - IRDK

e mërkurë, 29 mars 2023

Në një atmosferë të ngrohtë, në mesin e anëtarësisë së IRDK-së, është shënuar 22 vjetori i themelimit të IRDK-së.

Në një atmosferë të ngrohtë, në mesin e anëtarësisë së IRDK-së, është shënuar 22 vjetori i themelimit të IRDK-së. Në përvjetorin e 22 të IRDK-së ishin të pranishëm Kryetari i IRDK-së Elbert Krasniqi, Zëvendëskryetari i IRDK-së Fridon Lala, anëtarët e Kryesisë dhe dashamirë të IRDK-së të cilët i qëndruan gjithmonë afër kauzës së IRDK-së për jetë të dinjitetshme të komunitetit Egjiptian në Kosovë.


Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2024 - Fazli Stollaj