Përkujtohet veprimtari i IRDK-së, Ramiz Zizaku

Irdk

Partia Egjiptiane - IRDK

e diel, 04 dhjetor 2022

Veprimtari Ramiz Zizaku u nda nga jeta me 4 dhjetor të vitit 2021. Ai mbetet një ndër figurat kryesore të IRDK-së dhe komunitetit Egjiptian/Ashkali i cili bëri shumë përpjekje që të jemi bashkë.

Në përvjetorin e parë të ndarjes nga jeta, Kryetari i IRDK-së, Elbert Krasniqi, i shoqëruar nga familjar të Ramizit dhe nënkryetari Valmir Rama, anëtarët e Kryesisë Eros Gashi, Lush Çukaj, Mergim Neziraj dhe bashkëpunëtorët tjerë Xhevdet Neziraj, Fazli Stollaj, Ibish Berisha, Xhevat Neziraj, kanë bërë homazhe te varri i Ramiz Zizakut në Pejë.

Kryetari  i IRDK-së Elbert Krasniqi theksoi se Ramiz Zizaku ishte shoku ynë, bashkëpunëtori i ngushtë i Kryesisë së IRDK-së, njeriu që na dha shpresë në çdo kohë. Ne Ramizin do ta përkujtojmë gjithmonë dhe do të ndjekim rrugën të cilën e trasoj Ramizi, ka vazhduar kryetari Elbert Krasniqi.

Veprimtari Ramiz Zizaku u nda nga jeta me 4 dhjetor të vitit 2021. Ai mbetet një ndër figurat kryesore të IRDK-së dhe komunitetit Egjiptian/Ashkali i cili bëri shumë përpjekje që të jemi bashkë.


Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2024 - Fazli Stollaj