Përkujtohet veprimtari Ibish Bajrami

Irdk

Partia Egjiptiane - IRDK

e shtunë, 22 tetor 2022

Në 11 vjetorin e ndarjes së veprimtarit Ibish Bajrami, Kryetari i IRDK-së Elbert Krasniqi, i shoqëruar nga bashkëpunëtor partiak dhe familjar, kanë bërë homazhe te varri i Ibish Bajramit

Në 11 vjetorin e ndarjes së veprimtarit Ibish Bajrami, Kryetari i IRDK-së Elbert Krasniqi, i shoqëruar nga bashkëpunëtor partiak dhe familjar, kanë bërë homazhe te varri i Ibish Bajramit. Kryetarin Elbert Krasniqi e shoqëruan deputeti i IRDK-së në Parlamentin e Kosovës Fridon Lala, Xhevdet Neziraj, Fazli Stollaj, Skender Qorri, Kumrije Bajrami dhe bashkëpunëtor e familjar të tjerë.

Kryetari Elbert Krasniqi, në këtë rast theksoi se Ibish Bajrami ishte themelues i IRDK-së dhe prijësi i të gjitha iniciativave politike për përmirësimin e gjendjes së komunitetit egjiptian në Kosovë.

Ibish Bajrami u nda nga jeta me 22 Tetor 2011.


Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2024 - Fazli Stollaj