KQZ-ja certifikon rezultatet e zgjedhjeve

Irdk

Partia Egjiptiane - IRDK

e shtunë, 13 mars 2021

Sipas rezultateve, Lëvizja Vetëvendosje ka fituar 58 ulëse, PDK-ja 19, LDK-ja 15, SL 10, AAK-ja 8, KDTP 2, VAKAT 1, IRDK 1, RI 1, NDS 1, SDU 1, JGP 1, PAI 1 dhe LRPK 1.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë sot certifikimin e rezultateve të zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Sipas rezultateve, Lëvizja Vetëvendosje ka fituar 58 ulëse, PDK-ja 19, LDK-ja 15, SL 10, AAK-ja 8,  KDTP 2, VAKAT 1, IRDK 1, RI 1, NDS 1, SDU 1, JGP 1, PAI 1 dhe LRPK 1.

IRDK në zgjedhjet e 14 Shkurtit ka marrë 3305 vota, 0.379%, dhe do të jetë përfaqësuese e komunitetit Egjiptas në Parlamentin e Kosovës.

IRDK është themeluar në Mars të vitit 2001. Në 20 vjetorin e themelimit, IRDK do të vazhdoj të jetë e përfaqësuar në Parlamentin dhe Qeverinë e Kosovës. IRDK e përfaqësoj komunitetin Egjiptian në Parlamentin e Kosovës prej vitin 2001 deri me 2014, për t’u rikthyer në vitn 2019.


Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2022 - Fazli Stollaj