Takime me qytetarët e komunës së Gjakovës

Irdk

Partia Egjiptiane - IRDK

e diel, 20 dhjetor 2020

Nga mungesa e vullnetit dhe diturisë së Qeverive të PAN-it dhe LAN-it për këto 20 vite, shtresat e varfëra në Kosovë as edhe një herë nuk ishin prioritet.

Kryetari i IRDK-së Elbert Krasniqi, i shoqëruar nga zëvendëskryetari Fridon Lala dhe kryetari i degës së IRDK-së në Gjakovë Skender Qorri, pas viziës së disa vendbanimeve të komunitetit Egjiptas në komunën e Gjakovës ka theksuar:

‘’Nga të shumta probleme që ka aktualisht komuniteti Egjiptas çështja e banimit është ndër të parat dhe rrjedhimisht ky do të jetë prioritet për IRDK-në në Qeverinë Alternative. Nga mungesa e vullnetit dhe diturisë së Qeverive të PAN-it dhe LAN-it për këto 20 vite, shtresat e varfra në Kosovë as edhe një herë nuk ishin prioritet. Nga këto takime me qytetarët, është mese e dukshme që komuniteti është vetdijësu që përfaqësuesit pazarxhi nuk e kanë vendin në Kuvend të Republikës së Kosovës. Koha me fol sovrani!’’.

 


Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2021 - Fazli Stollaj